Badkamers/toilet

Badkamer renovatie omgeving Breda

Is je oude sanitair aan vervanging toe? Ben je klaar voor een inloopdouche? Of wil je je woning simpelweg verduurzamen? Dan kan het tijd zijn voor een badkamer renovatie in Breda. Maar welke renovatie het beste past, hangt af van jouw wensen en behoeften. Er bestaat namelijk een passende oplossing voor elke droombadkamer. Of je nu droomt van een regendouche, een bad of allebei natuurlijk. Met onze jarenlange ervaring en technische vakmensen zoals tegelzetters, loodgieters en stukadoors zijn wij de perfecte partij voor uw badkamer renovatie in Breda.

We hebben al veel mensen blij kunnen maken met een badkamer renovatie in Breda. We helpen je dus graag bij de realisatie van je droombadkamer! Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem hieronder contact met ons op.

 

Zo verbouwen we een badkamer in Breda

Wanneer je eraan denkt om je badkamer te verbouwen denk je misschien ook aan een hoop onrust. Terwijl een badkamer juist een plek moet zijn om tot rust te komen. Daarom blijven we betrokken bij het hele traject. Vanaf het eerste gesprek tot en met de oplevering van je nieuwe badkamer. We regelen daarbij alles van a tot z. Denk daarbij aan het ontwerp, demontage en afvoering van de oude badkamer. Maar ook het aanleggen van leidingen, stucwerk en de installatie van het nieuwe sanitair. Zo werken we samen aan jouw droombadkamer.

Wat betreft de keuze van het bouwmateriaal zijn de mogelijkheden eindeloos. Kies je voor tegels of toch voor stucwerk op de muren? Ga je voor een houten vloer, kurk of wordt het toch een gietvloer? We adviseren je graag op het gebied van alle mogelijke materialen. Zodra we de materialen hebben gevonden die helemaal bij je passen kunnen we die direct bestellen. Of we gaan aan de slag met materialen die je zelf hebt aangeschaft. Wil je met ons sparren over het ontwerp van je nieuwe badkamer? Klik dan hier om contact met ons op te nemen.

 

Specialistische badkamer

Omdat elke badkamer anders is, leveren we graag maatwerk. Er is daarom van alles mogelijk voor de inrichting van je nieuwe badkamer. Zo bieden we onder andere verschillende opties voor senioren en mindervaliden.

  • het plaatsen van lage instap/weghalen van het bad;
  • antislip-vloer;
  • wandgrepen voor houvast;
  • douchezit voor stabiliteit;

Op deze manier kan iedereen veilig en comfortabel genieten van een badkamer waar je helemaal tot rust kan komen. Wil je meer weten over het renoveren van je badkamer? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen je graag verder!

Vraag een vrijblijvende offerte aan