Dakonderhoud

Dakonderhoud en dakreparatie in Breda en omgeving

Wij doen dakonderhoud en dakreparatie in Breda en omgeving. Dat kan zijn: dakpannen leggen en vervangen, dakgoten aanbrengen, isolatie aanbrengen, stormschade reparen, nokvorst vervangen, lood- en zinkwerk, reinigen en coaten, voegwerk van schoorstenen vernieuwen en schoorsteenkappen plaatsen.

Een goed onderhouden dak voorkomt schade door lekkages. Lekkages zijn vaak meer dan vochtige plekken in het plafond of de muur. Bij langdurige lekkages tast het vocht ook het houtwerk aan, zoals draagbalken, vloeren en kozijnen. Regelmatig dakonderhoud voorkomt grotere schades, die meer geld kosten dan het regelmatig checken en regelmatig onderhouden. Bredase Bouw Onderneming doet allerlei dakonderhoud in Breda en omgeving. We kunnen uw dak reinigen en het vuil afvoeren. We maken goten en hemelwaterafvoeren schoon. Bredase Bouw Onderneming doet kleine en grote reparaties. Zoals het vervangen van gescheurde dakpannen of kapot dakleer tot en met het vervangen van alle dakpannen en het gehele dakleer.

En zoals bij al onze diensten leveren we kwaliteit waar u van op aan kunt. Bredase Bouw Onderneming is betrouwbaar en bekwaam en heeft veel ervaring in alle werkzaamheden op het gebied van dakwerken en dakonderhoud. Onze medewerkers uit Breda en omgeving hebben ervaring met woningen en panden uit alle bouwjaren. Bredase Bouw Onderneming gebruikt eerste klas materialen en gereedschappen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan