Dakonderhoud

Dak renovatie in Breda

Ben je op zoek naar een betrouwbare partij voor je dak renovatie in Breda? Zoek dan niet verder! De ervaren vakmensen van de Bredase Bouwonderneming weten hier wel raad mee. Of het nu gaat om een kleine verbouwing of een groot onderhoud. Onze dakdekkers hebben ervaring met woningen uit alle bouwjaren.

De meest voorkomende reden voor een dakrenovatie is een lekkage op zolder. Je ziet dan vaak vochtige plekken in het plafond of op de muur. Helaas is er in dat geval vaak meer aan de hand. Op lange termijn kunnen lekkages zelfs het gehele houtwerk zoals draagbalken, vloeren en kozijnen aantasten. Gelukkig valt hier wat aan te doen. Door regelmatig je dak te onderhouden kun je grote verbouwingen voorkomen. We helpen je daar als klusbedrijf in Breda graag bij. Maar ook als je dak toe is aan een grote verbouwing zijn we je graag van dienst.

 

Volledig verzorgde dak renovatie in Breda

Bij het renoveren van je dak komt een heleboel kijken. Bijvoorbeeld het leggen van dakpannen, vervangen van dakgoten, lood- en zinkwerk, dak coating aanbrengen, schoorsteen vernieuwen en het voegwerk leggen. Gelukkig sta je er niet alleen voor. We verzorgen namelijk het hele traject van je dak renovatie in Breda. Vanaf het eerste gesprek tot de oplevering van je nieuwe dak. Zo kun je straks weer optimaal genieten van je huis. Inclusief zolder natuurlijk.

Benieuwd wat voor jouw dak kunnen doen? Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan. Dan nemen we snel contact met je op!

 

Zolder isoleren

Is je dak toe aan een goede laag isolatie? Als je de laatste tijd erg geschrokken bent van de energierekening snappen we dat helemaal. De meeste warmte in je huis gaat namelijk verloren via het dak. Door je zolder goed te isoleren kun je jaarlijks tot wel 30% besparen op je energierekening. Dat is mooi meegenomen. Maar ook in de zomer brengt een goede dak isolatie veel voordelen met zich mee. Je kunt in de zonnige maanden namelijk de warmte beter buiten houden. Hierdoor wordt je zolder of bovenruimte beter bruikbaar als het buiten warm is.

Of het nu gaat om een plat of schuin dak. Onze ervaren dakdekkers met kennis van woningen uit alle bouwjaren helpen je graag bij het isoleren van je zolder. We werken daarbij met verschillende soorten materialen. Welke het beste bij jouw dak past hangt af van je type dak en budget.

Meer weten over de mogelijkheden om je zolder te isoleren? Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan. Of klik hier om direct contact met ons op te nemen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan