Keukens

Maatwerk Keukens in Breda en omgeving

Zoekt u een nieuwe keuken in Breda en omgeving? Kom voor het realiseren van uw keuken naar Breda, naar de Bredase Bouw Onderneming. We maken uw droomkeuken. Sfeervol en functioneel, geheel op maat. Verschillende modellen zijn mogelijk. Rechte keukens, hoekkeukens, keukens in een u-vorm, met of zonder kookeiland of eetbar. Traditioneel, rustiek of modern. De afwerking en grepen geheel naar uw wens. Inbouwapparatuur plaatsen we compleet in Breda en omgeving, perfect passend en nauwkeurig afgewerkt.

Heeft u zelf een keuken in Breda of omgeving aangeschaft? We plaatsen deze geheel volgens het aangeleverde ontwerp. Uw opdracht gaan we met zorg plannen en uitvoeren.

Al het werk dat nodig is voeren wij voor u uit. Zoals leidingen leggen en stucwerk met een keuze uit verschillende sierpleisters zoals granol, schuurwerk, spachtelputz of rustiekputz. Ook het tegelzetten voeren we nauwgezet uit. Tegels die u zelf heeft uitgekozen of die wij samen met u uitzoeken, met kennis van de verschillende kwaliteiten en mogelijkheden. Ook houtbewerking is exact naar uw wensen uit te voeren. Daarvoor staan onze timmermannen garant. Vakmensen met kennis van installatietechnieken plaatsen al uw inbouwapparatuur. Voor uw droom keuken in Breda hebben we alle vakmensen die nodig zijn, in ons team.

Wonen zonder keuken is niet eenvoudig. We spreken met u een planning en een aanpak af waarmee we de overlast zo veel mogelijk voor u beperken. Binnen korte tijd geniet u van en in uw sfeervolle keuken.

Vraag een vrijblijvende offerte aan