Overkappingen/serre

Kom voor uw serre in Breda en omgeving naar Bredase Bouw Onderneming

Wilt u een serre? Dat begrijpen wij van de Bredase Bouw Onderneming maar al te goed. Met een serre creëert u meer woonruimte. Uw tuin en huis worden één geheel. De binnen- en buitenruimte versterken elkaar en geven u een optimaal ruimtelijk gevoel. U zit binnen en u heeft toch het idee dat u buiten zit.

Bredase Bouw Onderneming heeft ervaring in het aanbouwen van uiteenlopende serre modellen uit verschillende materialen. Van hout of met aluminium kozijnen. Schuifpuien, af te sluiten met cilindersloten. Geheel van glas, of alleen een glazen pui. Bredase Bouw Onderneming bouwt de serre die bij u past. We maken voor u een ontwerp of we voeren het ontwerp van uw leverancier uit.

Ook hier geldt: Bredase Bouw Onderneming doet voor serres in Breda en omgeving alle werkzaamheden, ook het graafwerk, het leggen van funderingen en het voorzien in hemelwaterafvoer.

Wilt u veel licht maar de zonnewarmte buiten houden? Ook daarin kunnen wij u adviseren. Er zijn legio mogelijkheden. Wij helpen u die stijl en hét materiaal te vinden die geheel passen bij uw ideeën. Bredase Bouw Onderneming kent de vele mogelijkheden om serres in Breda te realiseren.

Bredase Bouw Onderneming maakt ook overkappingen zoals een carport, al menige carport mochten wij in Breda wegzetten. Deze beschermt uw auto tegen weersinvloeden. En een carport maakt uw leefruimte groter. U kunt uw garage voor andere doeleinden gebruiken. Bijvoorbeeld als bergruimte of als hobbyruimte.

Vraag een vrijblijvende offerte aan