Overkappingen/serre

Serre laten plaatsen?

Overweeg je om een serre of overkapping te laten plaatsen? Geweldige keuze! Deze uitbreiding van je woning zorgt namelijk voor extra ruimte en meer zonlicht in je huis. Daarnaast versterken de binnen- en buitenruimte elkaar perfect. Hierdoor geniet je ook in de koude maanden optimaal van het buitenleven. Benieuwd of een serre ook in jouw huis past? We hebben al veel klanten geholpen bij het laten plaatsen van een serre. We helpen je daarom graag verder in het vervullen van de wens naar een nieuwe serre.

 

Serre volledig naar wens laten plaatsen

Bij het ontwerp van een nieuwe serre zijn er veel mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Wil je houten of aluminium kozijnen? Wordt de serre geheel van glas, of komt er alleen een glazen pui? Gelukkig sta je er bij deze keuzes niet alleen voor. We helpen je namelijk graag bij het ontwerp van je nieuwe serre. Een ander aandachtspunt bij het laten plaatsen van een serre is het zonlicht. Je wilt natuurlijk graag veel zonlicht binnen krijgen. Maar vaak komt hier ook veel zonnewarmte bij kijken. Hierdoor wordt je serre vooral in de zomer erg warm. En dat is natuurlijk jammer.  Maar ook bij deze uitdaging staat ons team klaar om je te helpen. Zo vinden we samen een passende oplossing voor de realisatie van de nieuwe serre die precies aan je wensen voldoet.

 

Serre laten plaatsen

Veel plannen, zware spullen tillen en eindeloze hoeveelheden stof. Als je al eens een verbouwing hebt meegemaakt herken je dit beeld waarschijnlijk wel. Zeker als het plaatsen van een serre deel is van een grotere verbouwing. Dan wil je je natuurlijk geen zorgen maken over de installatie van de serre. Dat snappen we als geen ander. Daarom nemen we bij het plaatsen van de serre graag het werk van je uit handen. Onze tegelzetters, loodgieters en monteurs met kennis van installatietechnieken staan garant voor de naadloze afwerking en installatie van je nieuwe serre. Denk daarbij aan het leggen van funderingen, graafwerk en het voorzien in hemelwaterafvoer.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan direct hieronder een vrijblijvende offerte aan. Of klik hier om contact met ons op te nemen.

 

Overkapping laten plaatsen

Naast de serre maakt de Bredase Bouw Onderneming ook overkappingen zoals een carport. Een carport beschermt uw auto tegen weersinvloeden en vergroot ook nog eens je leefbare woonoppervlakte. Je kunt deze overkapping natuurlijk ook op andere manieren gebruiken zoals een bergruimte of hobbyruimte.

Wil jij ook een een overkapping laten plaatsen en ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan