Renovatie

Renoveren in Breda en omgeving om uw huis weer te laten aansluiten bij uw woonwensen?

Ook daarvoor bent u bij Bredase Bouw Onderneming aan het juiste adres. Er kunnen allerlei redenen zijn om uw huis te renoveren. Uw gezin groeit, of uw kinderen zijn net het huis uit. U wordt ouder. Allemaal redenen waarom u uw huis anders wilt inrichten. U wilt een aanbouw plaatsen, van twee kamers één kamer maken, of juist één ruimte in twee ruimtes opsplitsen. Uw sanitair kan aan vervanging toe zijn. Of uw CV installatie moet worden vernieuwd.

Of wilt u uw keuken totaal anders inrichten? Of eindelijk een grotere badkamer realiseren in een van de slaapkamers, omdat u die toch niet meer gebruikt? En de ruimte in deze kamer meer mogelijkheden biedt voor een luxueuzere of praktische, nieuwe badkamer.

Bredase Bouw Onderneming neemt samen met u uw veranderde woonwensen door. We overleggen met u over het werk, realiseren de renovatie binnen uw budget en zorgen zo dat u niet voor vervelende verrassingen kom te staan. Niets zo vervelend als starten met een renovatie en gaandeweg erachter komen dat deze niet goed genoeg is overdacht.

Wij renoveren in Breda en omgeving met kennis van zaken, van ontwerp tot en met materiaalkeuze. We leveren zo het maatwerk dat bij u past. Met oog voor praktische oplossingen met grote effecten.

Vraag een vrijblijvende offerte aan