Stukadoren

Stukadoor in omgeving Breda

Ben je op zoek naar een vakkundig stukadoorsbedrijf in omgeving Breda? Het is erg vervelend als je muren gevuld zijn met gaten en scheuren. Vooral omdat oneffenheden al snel zichtbaar zijn. Je muren kunnen dan wel een goede laag pleisterwerk gebruiken. We helpen je daarom graag als stukadoor in Breda bij het stucwerk op je muren. Onze ervaren stukadoors verzekeren je daarbij van een strakke muur die er weer jaren tegenaan kan. In sommige gevallen kan het zelfs zo zijn dat een muur scheef blijkt te zijn. Geen zorgen! Ook daar weten onze stukadoors wel raad mee. Met een goede laag raapwerk is dat probleem zo weer opgelost. Door deze dikke laag pleisterwerk aan te brengen kan de muur namelijk eenvoudig weer mooi recht gemaakt worden.

Wat er ook nodig is om je muur weer helemaal in topconditie te brengen, onze vakmensen staan klaar om je te helpen. Vraag hieronder direct een offerte aan en ontdek wat we voor je kunnen betekenen. Of klik hier om direct contact met ons op te nemen.

 

Afwerking van de muur door een stukadoor uit Breda

Zodra je muur mooi glad is gestreken kun je gaan kiezen hoe je de muur wil gaan afwerken. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de muur te gaan verven, spuiten of behangen. Maar een andere mogelijkheid is om de muur af te werken met een sierpleister zoals spachtelputz, rustiekputz of granol. Deze sierpleisters geven een gave structuur aan je muren en kunnen in iedere kleur worden aangebracht. Een voordeel hiervan is dat je de muur dan niet meer hoeft te verven of spuiten. Dit komt doordat de gewenste kleur al is verwerkt in de sierpleister.

Je merkt vast dat er veel opties zijn voor de afwerking van je muur. We helpen je daarom graag bij de keuze van het stucwerk dat het beste past bij je huis. Vraag dus vooral een vrijblijvende offerte aan of kom een keer langs voor een gratis adviesgesprek.

Vraag een vrijblijvende offerte aan